ENGAGERA DIG

MÅNADSCOACHNING

Vi vill ge fler möjlighet att utveckla sitt eget självledarskap och växa i sina värderingar. Därför bjuder vi in dig till coachning i självledarskap där du får djupdyka i dina värderingar, din livssituation och ta del av nya kunskaper och inspiration inom områden såsom ledarskap och välmående.

Första timmen av programmet jobbar vi med vårt självledarskap där var och en reflekterar över månaden som varit, vad som känns viktigt för dig just nu och sätter fokus för kommande månad. Vi tar tid för både individuell reflektion och upplevelsebaserade övningar, vilket innebär att vi delar med, lyssnar på och tipsar varandra. Andra timmen av programmet bjuder vi in en inspirationstalare på teman såsom självledarskap, välmående, att leda andra och socialt entreprenörskap.

månadscoaching

EVENINGCLUBS

Några gånger per år bjuder vi in talare vi tycker är intressanta för att diskutera hur vi som enskilda individer kan göra skillnad. Det kan handla om allt från CSR-arbete och hållbarhet till försvarspolitik. Vi gör det utifrån våra ledord: samhällsengagemang, medmänsklighet och civilkurage. 

1 (3)

STUDIEBESÖK

Ungefär en gång per år bjuder vi in till ett studiebesök på en utvald destination. Temat på studiebesöket är nytt varje år. Tidigare år har vi varit på bland annat riksdagen.
IMG_20200305_180948

Har du frågor, funderingar eller tips på föreläsare du vill se i kommande evenemang hör du lättast av dig till vår mail info@rwdifference.se